Eerste Duitse Herder Liefhebbersdag in Burgum

De Liefhebbersdag bij VDH Kringgroep De Walden aan de Kerklaan in Burgum, op zaterdag 11 mei, belooft een prachtige dag te worden. We hopen op minstens 30 deelnemers die hun (jonge) Duitse Herdershond aanmelden voor de eerste van de drie VDH Liefhebbersdagen 2019. Zij ontvangen tegen betaling van slechts 10 euro van de diverse deskundigen een beoordeling van hun hond. Daarbij valt te denken aan dierenartsen, keurmeesters en agility-experts. Dit is de eerste van de serie van drie, ook toegankelijk voor Duitse Herders zonder stamboom.

 

Een gezellige dag

Maar misschien heeft u als herder liefhebber gewoon zin in een gezellige hondendag in Friesland en dan bent u zeker ook aan het goede adres. De VDH (Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden) – de grootste rasvereniging van Nederland, heeft haar uiterste best gedaan om dit bewezen concept op een leuke, interactieve manier vorm te geven. Vorig jaar organiseerden we succesvolle Liefhebbersdagen in Gorinchem, Etten-Leur en Oldebroek.

Demonstraties en deskundigen

Tijdens de Liefhebbersdag vinden de beoordelingen plaats in speciale ringen en worden daarnaast op een apart veld interessante workshops gegeven, uiteraard voorzien van tekst en uitleg. Demonstraties behendigheid en pakwerk staan ook op het programma, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Daarnaast is steeds een deskundige aanwezig om van iedere uiting van de hondensport uitleg te geven, zo is er voor iedere bezoeker aandacht. Altijd al met je Duitse Herder een fotoshoot willen maken, ook dat is mogelijk op zaterdag 11 mei, een professionele fotograaf maakt mooie foto’s van u en uw trouwe Duitse Herdershond. Ook zijn er honden(sport)materialen beschikbaar. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de veelzijdigheid van de Duitse Herdershond, wees welkom!

 

Meedoen met de Liefhebbersdag?

Meld je aan via www.liefhebbersdag.nl of  via www.duitseherder.nl/liefhebbersdag. Deelname kost slechts 10 euro, inclusief entree voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Doen!

 

Fotograaf: Tienke Huisman, Liefhebbersdag 2018.

Hoofdsponsor: